mandag 18. juli 2016

uke 30

Hei igjen. Nå var det plutselig over en uke siden sist blogginnlegg, så da var det på tide å sette seg ned i hotellobbyen og søke opp internettet med iPaden... Vi er fortsatt på Ullevål, og i går nådde Klara 30 tallet. Altså er vi i uke 30, om jeg fortsatt hadde vært gravid. Tiden flyr, men det føles fortsatt veldig langt frem til termindatoen, som er 28 september. Ti uker frem i tid. Hvor vi befinner oss da er vanskelig å si. Forhåpentligvis hjemme, men det kan godt hende vi er på lokalsykehuset også.

Bilde fra uke 28+4, med pappas giftering på armen!

Vi var innom det lokale sykehuset på lørdag, for å titte litt. Det er jo meningen at vi skal flytte dit etterhvert. Men huff så skuffet vi ble da vi så hva de hadde å tilby!! Vel... For Klara var tilbudet absolutt godt nok, og det er jo selvsagt det viktigste. Men for oss som familie var opplegget heller labert. Vi kan ikke ha Sofus der, og rommet vi får tildelt består av en sykehusseng, en "seng" til pappa'n, inni et skap, TV, do og dusj hvis vi er heldig. "Familierommet" som de kaller det, er så lite at jeg har vanskelig med å forstå hvordan en hel familie skal få plass. Så nå gruer vi oss litt til å måtte flytte dit. Og vi priser oss lykkelige over tilbudet de har her på Ullevål, og krysser vi fingrene for at vi får bli her litt til!!

Tilbake til Klara... Den siste uken har gått kjempe bra!! På mandag ble hun tatt av respiratoren, og lagt over på cpap. En høyfrekvent cpap, for å være mer presis. Og det har fungert kjempebra!! Hun har vært stabil på den en hel uke . Så i dag bestemte legene seg for å legge henne over på vanlig cpap.
Hipp hurra! Det går fremover!!

Det eneste Klara har slitt litt med den siste uken er å holde vekten... Hun har gått opp og ned annenhver dag omtrent. I dag veier hun 813 gram. Så vekten går sakte men sikkert oppover. Det er ganske vanlig å legge lite på seg når man begynner på cpap også, siden kroppen bruker mer energi enn vanlig. Så den sakte vektøkningen har nok en forklaring.
Ellers står alt bra til med vår lille prinsesse!!

Vi blogges.....

2 kommentarer:

  1. Godt at det står bra til med den lille, håper det ordner seg på det andre sykehuset.dumt at tilbudet til familie er så dårlig. Men,så lenge Klara har det bra,så er det fantastisk i seg selv♡ masse lykke til videre.

    SvarSlett
  2. Så godt å høre at det går bra med dere! Stå på videre!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...