søndag 10. juli 2016

En måned!!

I går feiret vi at Klara har blitt en måned gammel. Tenk det!! En måned gammel og fortsatt så liten.
Vel... liten og liten... Den siste uken har hun lagt på seg litt over 100 gram. Så nå veier hun 752 gram!! Vi kan se at hun har vokst og blitt større. Hender, føtter, legger og lår... Ja, hele jenta er litt større!!

Da vi kom inn på "stua" til Klara på lørdagsmorgen hadde de søte sykepleierne pyntet kuvøsen til Klara med flagg og bursdagskort! Vi fant frem en liten krone Klara fikk på hodet sitt, og tok noen bilder av henne!! Og endelig fikk jeg tatt et bilde av henne hvor hun smiler!!! Hun er så søt når hun smiler!!!


Siden Klara har lagt på seg så fort de siste dagene hadde vi en liten fotoshoot på fredag hvor Klara brukte pappas giftering som armbånd! Dette har jeg hatt lyst til å gjøre lenge, så da passet det fint nå, før hun vokser seg større..... Gøy å ha et bevis på hvor liten Klara faktisk har vært når hun blir større, og da er en giftering fin å bruke, siden den alltid er med....


Klara har blitt i bedre form iløpet av den siste uken. Infeksjonen hun hadde forrige helg er nå borte. Nyrene ser fine ut igjen. Vekten går oppover. Hun har fått en ny dose med lungemodning, så etterhvert vil legene prøve å få henne av respiratoren og over på cpap.

Dagene på sykehuset/hotellet går ganske fort. Vi har et tett program som vi prøver å følge. Hver tredje time skal Klara stelles, snu seg, og få ny bleie. To ganger om dagen skal hun ut av kuvøsen, og ligge på brystet til enten meg eller pappan. Jeg må pumpe morsmelk fem ganger i døgnet. Og vi må passe på å få i oss litt mat når kantinen her på hotellet er åpen.
Det er litt av et puslespill å få dagene til å gå opp. Men vi gjør så godt vi kan...

Vel, nå må jeg avslutte skrivingen for denne gang. Klara trenger straks et nytt stell!!

Vi blogges...

4 kommentarer:

 1. Jeg blir like glad hver gang du oppdaterer med gode nyheter :-) Vanskelig å se for meg hvor lita hun er, men gifteringen sier sitt... Heldigvis har hun hele verden å vokse i :-)
  Jeg blir borte fra bloggen din noen uker pga ferie nå, men skal se innom tvert jeg er hjemme. Masse, masse lykke til for Klara og hele hennes fine familie :-)

  SvarSlett
 2. Det er så godt å lese om lille Klara :) og at det går så fint med henne <3lykke til videre til dere alle sammen :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fine bilder dere har tatt av vakre og bitte lille Klara! 😍 Så uendelig godt å høre at hun legger på seg og er kvitt infeksjonen!! Dere er flink som tar så stor del i Klara sitt stell, er faktisk ikke alle som gjør det! Pluss at du pumper og står på! Hun er heldig som har dere!!!!💗 Husk å ta vare på deg selv og dere som kjærester også, lett å glemme! 💗

  Heier fortsatt på dere! Klem

  SvarSlett
 4. Hurra for en fantastisk sterk jente dere har fått 💕 Gratulerer med en hel måned. Krysser fingrene for at hun vokser seg stor og sterk 💪

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...