søndag 3. juli 2016

Uke 28

Hadde jeg fortsatt vært gravid ville jeg vært i uke 28 i dag. Det er litt rart å tenke på... Men jeg har begynt å vende meg til tanken. Jeg er ikke gravid lenger, Klara lever, vi har ei lita jente. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg. Det er ganske rart å tenke på at jeg faktisk er tobarnsmor. Jeg har to fine barn!! Det blir nok mere virkelig når vi kommer hjem fra sykehuset med lille Klara. Foreløpig er det jo legene og sykepleierne som "bestemmer" over henne. Hun er liksom ikke bare vår enda. Men vi får delta mer og mer i de daglige rutinene, og det føles ganske godt.


Klara vokser sakte men sikkert i kvøsen sin. I dag veier hun 650 gram og er 30 cm lang. Hun er 24 dager gammel. Det er ikke så lett å vite om vi skal regne dager siden fødsel eller uker i graviditeten. Så hver torsdag feirer vi en ny uke utenfor magen, og hver søndag feirer vi ny svangerskapsuke. I dag feirer vi svangerskapsuke 28.


De siste ukene har gått litt opp og ned. Klara har stortsett vært sterk og stabil, men noen dager har vært tøffere enn andre. Vår lille venn sliter veldig med lungene, noe vi var klar over at hun ville. I tillegg lekker nyrene litt om dagen så hun har litt problemer med å legge på seg. Nå i helgen har hun også fått en liten infeksjon, så hun blir behandlet med antibiotika. Legene har en løsning for alt, så vi føler oss virkelig i trygge hender.


Sofus bor sammen med oss på pasienthotellet i ukedagene, og er hos besteforeldre i helgene. Han er strålende fornøyd med å leke i "sykehusbarnehagen" sammen med meg eller pappan. Og han synes det er kjempe spennende med buffe' til både frokost, lunsj og middag. Mannen min og jeg derimot begynner å blir ganske så lei av maten her. Så i går gikk vi på restaurant og koste oss! Grillet hamburger.... Det smakte helt himmelsk!!! Jeg måtte ta meg sammen for å ikke gråte av glede. Det var så deilig å komme seg ut av hotellet og sykehuset for et par timer...


Vi blogges... 

6 kommentarer:

 1. oi ka skummelt men samtidig så godt å få hilse på Klara
  du kor lita ho er .. Huska godt vår første fødte som va faktisk 5 kilo ny født tung og vart også veldig sjuk og måtte på prematur, og i nabo kuøsen va det ei så lita ei også.
  og du - det gjekk veldig bra både med den lille babyen og vår store --- og det trur eg det gjør med din baby også ;)

  Smil fra Ho monika

  SvarSlett
 2. FOR et nydelig, vakkert menneske du er!! Og FOR en nydelig Klara.. <3 Ønsker deg gode, fredfulle dager midt i ventetid og sykehusopphold.Klem fra en Elisabeth

  SvarSlett
 3. Nydelig lille Klara <3 Ønsker dere lykke til og at det blir gode dager i ventetiden <3

  SvarSlett
 4. Følger med på ferden deres💖 heldige barn som har deg som mor. Nydelig tulle og nydelig gutt.

  SvarSlett
 5. Jeg både håper og ønsker for dere at det går bra framover nå <3 Jeg syns dere er sterke! Varm klem fra meg

  SvarSlett
 6. Dere er tøffe!

  PS Jeg husker den burgeren typen min løp for å kjøpe etter at førstemann ble født. Himmelsk!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...