lørdag 30. juli 2016

Tiden flyr av sted !

Hei igjen mine kjære følgere!! I dag skriver jeg til dere fra iMac´n min hjemme i stua. En herlig følelse, for nå er det over to mnd siden sist jeg satt her og trykket på tastaturet...

Mye har skjedd de siste ukene, og som du kanskje har forstått så er jeg hjemme igjen. Etter akkurat to mnd på sykehuset kan jeg endelig sove og våkne i min egen seng. Lykke!!


Hva med Klara, tenker du kanskje nå......
Jo, nå skal du høre! På tirsdag bikket vekten hennes over 1000 gram, og i skrivende stund veier hun 1134 gram, og er 34 cm lang, så nå begynner hun virkelig å bli stor!!! På torsdag ble hun flyttet med ambulanse til lokalsykehuset vårt. Hun er nå så stabil og fin på CPAP og hun har blitt så stor at hun kan oppholde seg der frem til hun skal hjem..... Hipp hurra!!!

Lokalsykehuset ligger bare 15 minutter unna ( med bil ) så vi har valgt å bo hjemme inntil videre.
Fremover kommer vi til å være sammen med Klara så mye vi kan, men vi vil samtidig prøve å lage dagene så "vanlige" som mulig for storebror, så vi har litt av et pusslespill å legge. Men vi får det nok til!! Uansett føles det veldig godt å være hjemme igjen, og det er så herlig å tenke på at lille Klara har kommet så langt!!!

Nå skal jeg bruke lørdagskvelden til å male rosa babyrom!! Endelig!!! Dette har jeg gledet meg til!!

Vi blogges...

1 kommentar:

  1. Всего самого наилучшего Вам и Вашей семье!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...