torsdag 16. juni 2016

1 uke!

I dag er vårt lille mirakel 1 uke gammel.
Lille vakre Klara er helt perfekt. Med ti små fingre og ti små tær. Hun er så liten at tærne hennes er på størrelse med små couscous gryn! Hun har et godt håndgrep, og holder oss gjerne i en finger hvis hun får muligheten. Hun har helt mørkt hår på det lille hodet sitt, og hun har et veldig uttrykksfullt ansikt. Klara har enda ikke åpnet øynene, men hun prøver og så godt hun kan, og øver litt hver dag. Hever øyebryn, rynker pannen, og beveger på øyeeplene som ligger godt gjemt bak øyelokk og lange myke øyevipper....


Uken som har gått...
Etter en trøblete første kveld, har tilstanden til Klara den siste tiden bare vært positiv og stabil. Hun trenger mindre pustehjelp nå enn de første tre døgnene. Og ultralydene av både hjernen og hjertet ser fine ut. I dag veier hun 538 gram. Fordøyelsessystemet er i gang, og vi hjelper til med bleieskift og stell flere ganger om dagen, I går fikk jeg ha henne på brystet mitt, og i skrivende stund ligger vår lille prinsesse og koser seg på pappas bryst.

Sofus er stolt storebror og har møtt lillesøster flere ganger. Klara rører seg masse når hun hører den kjente stemmen hans. Sofus har fått storebror-diplom av sykepleieren og en fin plakat med bilder av seg selv og Klara på. Denne og en liten bleie har han fått ha med seg i barnehagen for å vise frem. Han har virkelig tatt på seg rollen som storebror, for om noen spør han hva han heter, så svarer han "Storebror....."

Vi håper på mange stabile og gode dager fremover, men forbereder oss så godt det lar seg gjøre på både nedturer og oppturer. Sykepleierne og legene her er gode, trygge og rolige. Så vi føler virkelig at Klara er i de beste hender.

Vi blogges... 

6 kommentarer:

 1. Lots of love to all of you!!!!!!!!!!
  Gabi

  SvarSlett
 2. Så godt å høre! Jeg er så glad for dere! Og lille Klara er så nydelig! Og Sofus er jo helt skjønn! Kjemp videre!

  SvarSlett
 3. Nå er det bare å ta tiden til hjelp. For hver dag blir forhåpentligvis lille Klara litt sterkere. Godt å se at du er fornøyd med hjelpen Klara og dere får, slik at alt føles så trygt som det går an. Og flott med en solid storebror :-)

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg lettet av å lese et positivt innlegg. Har fulgt deg siden du var gravid med Sofus og heier virkelig på dere. Ja det blir nok opp- og nedturer fremover, men håper hun bare blir sterkere og sterkere.

  SvarSlett
 5. Eg sender alt av positiv energi til vetle nydelige Klara.
  Og så heldig som har ein så flott familie rundt seg:) Heia Klara!

  SvarSlett
 6. Vi heier på Klara og dere tre fine andre:) vi bor jo like ved Ullevål, så be oss gjerne om hjelp til hva som helst dere måtte trenge! Hilsen Ida og Lars

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...