søndag 19. juni 2016

Klara sin første bleie...

...veier 6 gram. Det er den aller minste bleien Libero lager. Den er så liten at det kan være vanskelig å forestille seg! Så da jeg var hjemom huset vårt på fredag tok jeg et bilde av Klara sin første bleie ved siden av Sofus sin første bleie. Jeg som alltid har tenkt at Sofus sin første bleie var liten og søt.... Se på Klara sin a' !!!


Etter den første uken utenfor magen har Klara sine lunger begynt å bli slitne. Det er helt normalt og forventet, sier legene. Så hun får litt ekstra pustehjelp i disse dager... Bortsett fra det så ser alt NydeligFlott ut! Hun er en veldig sterk liten prinsesse. Hadde hun ligget inni magen enda ville hun vært i uke 26 nå, så vi følger fortsatt diverse gravid-apper, og leser om babyens utvikling uke for uke. Klara er mindre enn en 26 ukers baby i størrelse, men har fin utvikling likevel. Legene er imponert over vår lille jente, og synes hun klarer seg overraskende bra til å være så liten. Nå venter vi på og gleder oss til at hun skal åpne øynene, noe vi tror kommer til å skje iløpet av denne uken...

Nå skal jeg spise litt NydeligGod lunsj på hotellet, før jeg skal tilbake til Klara for å stelle henne og ha henne ute på brystet mitt i noen timer. Det blir koselig!!!

Vi blogges... 

7 kommentarer:

 1. Så flott at det går bra med dere♡♡ lille bleien, kjempe liten ♡

  SvarSlett
 2. Så fantastisk! Dette var virkelig strålende lesning :) Heia Klara!

  SvarSlett
 3. Såå godt å høre at det går bra, heier på dere og nydelige lille Klara!!

  SvarSlett
 4. Så godt å høre at det går bra med bittelille! Hjernen min klarer ikke å forstå hvor liten den bleien er, for str 1 er jo helt mini! <3 tenker på dere!

  SvarSlett
 5. Godt å se at det ser positivt ut for lille Klara :-)

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg har aldri kommentert her tidligere, men har lest bloggen lenge og har vært spent på hvordan det går med bittelille Klara og mamman hennes:) Supert å høre at det går så fint! Jeg vet ihvertfall at dere er i de aller beste hender-har jobbet som sykepleier på nyfødt på Ullevål og hadde virkelig de beste og mest kunnskapsrike kollegaene man kan tenke seg <3 Lykke til videre!

  SvarSlett
 7. Hælledussan så liten og søt bleie. Et minne for henne når hun blir stor og sterk. Eller enda sterkere for jenta er jo tydeligvis megasterk allerede. Takk for at du deler, følger med dere på deres vei. Hjerteklemmer fra meg line💖

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...