mandag 25. juni 2018

Kjære lesere!

I skrivende stund ligger jeg ute på gresset og soler meg... Noe jeg egentlig synes er ganske kjedelig.... Å bare ligge rolig og svette i solsteika.... Temmelig kjedelig etter min mening. Men når det er meldt strålende sol og oppimot 30 grader, kan man vel ikke annet en å ta på seg bikini, smøre seg inn med SPF 30, og legge seg ut på gresset og sole seg når Klara sover.... Klesvask og husarbeid får vente.... Men det er en ting jeg kan gjøre samtidig som jeg steker i sola... Skrive litt til dere, mine kjære lesere!


Jeg tenker ofte på bloggen, og kjenner på dårlig samvittighet, fordi jeg ikke rekker å blogge så mye som jeg skulle ønske.... Som sagt tidligere så strekker ikke tiden alltid til. Noen ganger er jeg også innom tanken på å slutte å blogge... Men slapp av, den tanken legger jeg raskt bort igjen! Bloggen betyr mye for meg, og er liksom en del av meg, som jeg har lyst til å ha med meg videre en god stund til!!

Jeg lurer også iblant på om det i det hele tatt er noen som leser bloggen min? Jeg vet om et par faste herlige lesere som er flinke å gi meg tilbakemeldinger, men utover det så aner jeg jo ikke hvor mange som titter innom....

Så, på lørdag skjedde det noe utrolig hyggelig! Jeg fikk en mail fra en leser, som fortalte at hun synes jeg hadde en inspirerende blogg, og at hun alltid gledet seg til å titte innom MIN blogg!!! En slik mail varmer et bloggerhjerte veldig, og gir meg enda mere lyst til å fortsette bloggingen!! Hun skrev også at hun ønsket seg et blogginnlegg om de nye symaskinene mine... Så det skal jeg selvsagt lage!

Kjære Anne! 
Tusen takk for hyggelig mail! 
Jeg skal prøve å lage et innlegg om symaskinene denne uken!
Hvis jeg ikke rekker det, lager jeg det rett etter eller i løpet av ferien!!!!


Så slo tanken meg.
Hvorfor ikke spørre dere, leserne mine, hva dere vil jeg skal blogge om....
Så det er det jeg gjør nå!

Er det noe spesielt DU ønsker jeg skal skrive om?
Er det noe du lurer på, eller noe du vil jeg skal vise frem?
Gi meg lite pip!!!!

Send meg gjerne en mail, skriv til meg på Instagram,
Facebook, eller legg igjen en liten kommentar her inne.
Jeg vil veldig gjerne høre fra deg!

Mail : nydeligflott@gmail.com
Instagram : nydeligflottbloggen
Facebook : NydeligFlott

Nå holder jeg på å renne bort her i sola!! 
Så det er på tide å fylle opp det lille badebassenget vårt, og ta et bittelite bad.

Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott og varm sommerdag!!

Vi blogges...
16 kommentarer:

 1. Æ les hvert innlegg du legger ut:p alltid like koselig��

  SvarSlett
 2. Du har i alle fall NOEN faste lesere :-) Men av og til lurer jeg på om du leser kommentarene våre, for VI får lite tilbakemeldinger...
  Jeg vil gjerne at du skriver mer om det du skriver om i dag :-) og gjerne om utfordringene Klara har, ettersom hun ble født så ALT FOR tidlig. Men det er bare om du selv vil, altså :-)
  (Jeg er sikker på at for foreldre som kommer i samme situasjon, er det nyttig lesing å se hvor dyktig Klara har blitt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du er en trofast leser, og den flinkeste til å legge igjen hyggelige hilsener!
   Jeg leser alle kommentarer som blir skrevet, og setter veldig stor pris på det.
   Jeg lover å bli flinkere til å svare!

   Slett
 3. Jeg er innom titt og stadig. Liker godt bildene med alle fargene. Det kreative du gjør og ungene.

  SvarSlett
 4. Hei ☺️ Jeg er stadig innom bloggen din og synes alt om søm og symaskiner er helt topp lesing sa jeg er en syerske selv, og som deg er jeg en prematurmamma og det gir mye å lese om andres opplevelser og erfaringer, og små høydepunkt i hverdagen med små barn. Digger bloggen !

  SvarSlett
 5. Jeg har tittet innom bloggen din ganske så ofte, har vel lagt igjen et spor en gang eller to? Husker ikke helt. Jeg liker bloggen din svært godt! Det er så mye kreativt og fint å lese oppdateringer fra livet deres!

  Jeg vil gjerne lese mer om søm og tid bak symaskinen, litt kreative innspill på bloggen. Litt inspirasjon. Jeg synes du skriver så godt, du fenger leseren! :)

  Hvordan går det med Klara? Og Sofus? Det gjør ikke noe om det tar tid mellom innleggene dine, fordi når du først legger ut noe, så er det så godt å lese. Lett å komme tilbake til bloggen din! :)

  Klem fra Tanita, en nesten ganske så fast leser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er så hyggelig å få så fine tilbakemeldinger!
   Det blir garantert flere innlegg fra syrommet.
   Og selvsagt også om Sofus og Klara også!

   Slett
 6. Fast leser gjennom flere år. Liker å lese om barna dine fordi jeg også har barn som er født i 2013 og i 2016�� Synes også det er artig å lese om alt det kreative du finner på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre, og så gøy at begge barna våre er født i samme år!

   Slett
 7. Je suis votre blog depuis TRES longtemps et c'est toujours un bonheur de vous lire et voir les images, les enfants qui grandissent, cette petite Klara qui revient de si loin... J'aime votre blog, ses couleurs, vos messages, et attend toujours le prochain message avec impatience ;)
  A bientôt!
  Catherine

  SvarSlett
 8. Åå, du har en så lun, fin og positiv blogg! Du virker som en fantastisk person! Jeg er ikke flink til å legge igjen en kommentar, men det hadde vært spennende å hørt litt mer om hvordan det går med søte Klara, hvis det er noe dere ønsker å dele. Jeg jobber med barn, men har ingen kunnskap eller erfaring med hvilke utfordringer man kan støte på med barn som er født så altfor tidlig. Og husk du må ikke slutte å blogge, du er et fargerikt pust i en ellers så materialistisk bloggverden!

  SvarSlett
  Svar
  1. For en koselig hilsen! Den varmet er ivrig bloggerhjerte!!
   Skal selvsagt fortsette å blogge! Blir nok noe oppdateringer og innlegg om Klara etterhvert ja. Vi er veldig spente på hvordan det vil gå når hun begynner i barnehagen etter sommeren!

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...