torsdag 9. mars 2017

9 måneder!

I dag er vår lille sjarmør 9 måneder gammel. Tenk at det er så lenge siden lille Klara kom til verden via hastekeisersnitt. For ti måneder siden viste jeg ikke om hun kom til å overleve svangerskapet engang,  men i dag sitter vi er med verdens herligste lille jente.


Hun er stort sett alltid blid, og våkner alltid med et lurt smil om munnen. Klara elsker flaske med melk, men hun får også smake på litt grøt, frukt og grønnsaker med jevne mellomrom.


Hun har lagt godt på seg i det siste og veier nå 5 kg. Hun er ikke god og rund, men heller liten og sterk. Fysioterapeuten synes Klara er imponerende sterk (!!) Men det har hun jo vært helt siden hun lå i magen min, og vi kunne se henne sparke allerede da jeg var 17 uker på vei. Så Klara er en skikkelig skerk jente ja!!


Hun trener på å rulle fra rygg til mage, men har enda ikke klart det på egenhånd. Klara har også de siste dagene funnet ut at hun har stemme, så nå småprater hun rett som det er. Og det høres ut som hun øver seg på å si "Hei".


Den sterke glade jenta vår er liten av vekst, men det gjør ingen ting. Siden Klara er den siste babyen vi har planlagt å få, så gjør det ingen ting at "baby-tiden" varer ekstra lenge....
Hun er nå 60 cm lang, men bruker fortsatt størrelse 56 i klær.


På natten sover hun lenge og godt. Hun legger seg gjerne kl. syv på kvelden og våkner som oftest ikke før kl. åtte neste dag. Og det er såååå digg!! Endelig en baby som er glad i å sove! Hun sover også godt på dagen, med en lang og to korte lurer.


Ellers går dagene til Klara med på å kose og leke. 
Hun elsker å se på storebror, som finner på så mye sprell. 
Og hun følger nøye med når jeg driver med huslige sysler.... 
Jeg tror hun har det NydeligFlott!


Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott..... (Eeh, hvilken dag er det i dag igjen ?!) torsdag!

Vi blogges...


3 kommentarer:

  1. Tenk det! Ni måneder! :-) Jammen går tida fort. Så herlig å se at lille, gode, sterke Klara har det så bra og er så blid :-) Gleder meg med dere!

    SvarSlett
  2. Så herlig å lese at det går så bra!

    SvarSlett
  3. Er så glad for at det går bra med henne. Ho er en sterk liten jente ♡♡

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...