mandag 20. februar 2017

NydeligFlott uke!

Nå er det lenge siden jeg har blogget.... Det føles i hvert fall slik, selv om det bare er fem dager siden sist jeg var innom her.... De siste fem dagene har jeg vært sammen med mannen min og barna mine. 100 %. God følelse! I slutten av forrige uke holdt jeg Sofus hjemme fra barnehagen, i håp om at han skulle komme seg ordentlig etter forkjølelsen han har slitt med i over tre uker. Og det ser ut til å ha gjort susen. Nå er han så og si frisk igjen og klar for en ny uke med lek og moro i barnehagen.


Mannen min har hatt frihelg, og det har vært så koselig. Helt fri uten ekstra spillejobber eller noen ting. Deilig å kunne være hjemme og kose seg sammen, alle sammen. Vi hadde ingen planer i helgen, bortsett fra å handle mat. Nå var det virkelig på tide. Så på lørdagsmorgen dro vi avsted til butikken for å handle. Handlevognen ble så full at det så ut som vi hadde nok mat helt frem til påske.... Knis! Men deilig å handle masse på en gang, slik at man slipper å drasse med seg Sofus og Klara til butikken flere ganger i uken. Nå har vi i hvert fall middagsplanen klar for denne uken.


Den siste uken har Sofus sluttet med smokk også! Det var virkelig på tide. Planen var egentlig at han skulle slutte i sommer, før han begynte på stor avdeling i barnehagen. Men siden vi var midt oppi alt med Klara i høst, utsatte vi det til fireårsdagen. Så forrige søndag pakket vi smokkene fint bort i en eske med bomull, slik at de skulle ligge mykt og godt. Sofus tok det ikke så tungt da, men når han skulle legge seg syntes han det var litt trist å ikke ha smokken. Så første natt uten smokkene fikk han ligge i vår seng. Og da han våknet nesten morgen, var det første han sa, da han satt seg opp i sengen : " Jeg har vært flink, HELE natten!" Og siden den morgenen har han fortsatt med det. Nå spør han ikke etter smokkene lenger. Han sover bedre om nettene og han sover faktisk en time lenger hver morgen!!! Kjempe deilig!!


På onsdag kom den nye sykkelen til Sofus i hus også. Så da ble det runde på runde inne i stua, siden veiene ute er fylt med is, snø og slaps.... Gulvet ble selvsagt fult av svarte bremsespor, så det fikk kjørt seg med skurekrem noen omganger.... Men pytt-pytt! Gøy å se at Sofus hadde det så moro med den nye sykkelen sin!


På fredag var vi på sykehuset, på kontroll med Klara. Alt sto bra til med vår lille frøken, som endelig har begynt å legge godt på seg ! Så nå har vårt lille mirakel vokst seg hele 60 cm lang og vekten viste 5034 gram. Hipp Hurra !! Det var en deilig start på helgen!


Ellers har vi brukt helgen til å gå tur, leke med lego, lage god mat og se på filmer sammen... 


Sånn... 
Deilig å få oppsummert uken som var. 
Nå kan vi begynne på den nye!

Ønsker deg en NydeligFlott uke!

Vi blogges...


1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...