onsdag 11. januar 2017

For 5 år siden...

...ble vi foreldre for aller første gang. 11. januar 2012 kom lille Signe til verden... En verden hun ikke var klar for å leve i. Hun hadde bare ligget inni magen i 18 uker og 4 dager. Hun var 22 cm lang og veide 220 gram. Historien om Signe kan du lese HER


Sorg, begravelse, blomster og gravlys. Det var ikke det vi hadde sett for oss. Vi fikk en brå og tøff start på livet som foreldre. Men vi gav ikke opp. Et år senere fikk vi lille Sofus, som var helt perfekt. Vi var lykkelige igjen. Årene gikk og vi bestemte oss for å lage et søsken til Sofus. To spontanaborter og en helvetes graviditet var det som måtte til. Etterfulgt av 20 uker på sykehus med lille Klara som kom til verden etter bare 24 uker og 4 dager inni magen.


I dag, 5 år etter Signe, kjenner vi oss lykkelige igjen. Vi har fått to fantastiske barn. Sofus og Klara. Og de er friske og fine! Å komme i mål har vært en tøff og vanskelig kamp! Nå sier vi oss fornøyd. Vi vil gjøre livet fantastisk for våre to små sjarmtroll!!

Signe er fortsatt med oss, og det vil hun alltid være. Sofus og jeg snakker om henne iblant, og da lurer Sofus ofte på om hun ikke blir levende igjen snart..... Da må jeg med tungt mammahjerte svare han at det gjør hun ikke, hun var alt for liten og alt for syk til å overleve..... * snufs *


I dag tenner vi et lys for Signe, 5 år !
2 kommentarer:

  1. Tenker på deg <3 Synes du/dere har gjort et fornuftig valg ved å bestemme dere for ikke å prøve å få flere. Nyt de to sjarmisene dere har. Har to (voksne nå) jeg også :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...