tirsdag 10. januar 2017

Alene hjemme!

I dag er vi endelig hjemme alene. Og vi skal passe på barna vår helt selv. Klara skal sove på sitt egen rom i natt, for aller første gang. Vi benytter også anledningen til å "kaste" Sofus ut av soverommet vårt. Så i natt skal begge barne sove i hver sin seng på hvert sitt rom. Sofus gleder seg veldig til det. Og har "pratet" masse med lillesøster om hva som skal skje. "Klara, i morgen skal du sove på ditt rom og jeg sove på mitt rom. Også skal mamma og pappa sove på sitt rom....." 


Og nå har endelig dagen kommet. 
Vi startet dagen med å si farvel til nattevakten. Og etter at Sofus ble levert i barnehagen dro vi til NyFødtIntensiven for aller siste gang. Klara hadde lagt på seg kjempe masse den siste uken, noe vi har jobbet veldig med. Og endelig fikk vi se gode tall på vekta! Legen var også fornøyd.


Resten av dagen har gått med til ommøblering. Stua har blitt stue igjen, og alle tingene til Klara er ryddet på plass inni skapet på rommet hennes. Sengen til Sofus er redd opp, og vi er klare for vår aller første natt "alene hjemme".....
Vi blogges...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...