torsdag 1. desember 2016

1. desember...

Endelig var dagen her!! Det står 1. desember på kalenderen... Nå skal vi bare kose oss og nyte førjulstiden! Selv om vi er "bundet" til hjemmet i år på grunn av alle maskinene til Klara så skal vi nok få en fin desember likevel ! Både mannen min og jeg er hjemme, siden situasjonen er som den er, men det er faktisk bare positivt nå i disse dager! Desember er jo den måneden jeg omtrent ikke ser noe til min bedre halvdel, pga jobbing. Men i år har vi virkelig muligheten til å skape en NydeligFlott førjulstid sammen!! Det skal bli koselig!


Da desember nermet seg fant jeg ut at i år får vi bare glemme å lage pakkekalender til Sofus og Klara. Vi har jo ikke mulighet til å dra ut på shopping. Men da svigermor spurte om hun kunne lage en pakkekalender til Sofus sa vi selvsagt ja!! Så nå står den klar. En NydeligFlott samling av blå pakker i en delikat hvit kurv!


Tusen tusen takk til verdens snilleste svigermor!! 
Sofus gleder seg stort til å begynne og åpne gavene.... 


Og som han så morsomt foreslo her om dagen da han oppdaget en stor julegave nede i kjelleren :
"Vi trenger ikke å pakke opp hele nå, bare lage ett lite hull sånn at vi kan se hva som er inni..."


Så jeg er spent på om han klarer la kurven stå i fred, og ikke åpner alle pakkene på en gang....
* hihi *


Det blir bare pakkekalender til Sofus i år. Klara er jo enda så liten at hun ikke vil ha noen glede av en kalender.... Men neste år planlegger jeg å lage en kalender der de kan få åpne pakker annehver dag....


Her ser dere litt av adventstaken vår forresten. Den lagde jeg i fjor. 
Blogginlegget med fremgangsmåten kan du se HER


Nå står kalenderkurven trygt undet det ovale skapet i stua og venter på en ivrig gutt som snart kommer hjem fra barnehagen!

Vi blogges...1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...