søndag 9. oktober 2022

Smaken av høst!

I dag våknet Klara og jeg opp til en NydeligFlott høstdag. Solen skinte, og vi var alene hjemme. Sofus overnattet hos en kompis. Litt over kokken åtte på morgenen tikket det inn en melding fra min søster... Vil dere være med på høstmarked? Svaret var selvsagt ja, der jeg satt og koste meg med høststemning i en tekopp og hørte på radioen... Ja takk (!!) til enda mer høststemning.


Klokken tolv syklet vi av gårde til Carlberg Gård, og deres marked "Smaken av Rygge". Gårdslokalet var fylt opp av lokale grønnsaker, håndarbeid, kunst og andre lokale matvarer, slik som eplejuice, oster og spekepølser. 


Snakk om idyllisk stemning. Smaksprøver på løpende bånd, og masse godt som fristet. Vi fylte opp kurven med grønnsaker til høstsuppe, pluss et lite utvalg gresskar til høstpynt.

 Ute i sola igjen kunne Klara og alle de ande barna hoppe i høyet og sitte på traktoren... 


Vel hjemme var Sofus endelig på plass igjen. Så nå skal vi alle tre ta med kurven ut på en ny tur, og fylle den opp med enda en dose høst, som vi skal bruke til å skape enda mer høststemning i vårt lille hus, før julen nok en gang banker på...


Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott søndagskveld, når den tid kommer. Vi blogges...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...