fredag 21. oktober 2022

Helg...

...igjen. Og hjelpes så fort en jobbuke flyr av sted!! 

Dette skrev jeg forrige fredag, i håp om å få tid til å skrive et koselig lite blogginlegg. Klokken var da ca åtte på fredagskvelden, og jeg måtte bare gå og legge meg... Alt for sliten til å gjøre det noe koselig for meg selv da helgen endelig fant sted. Jeg får prøve igjen i morgen tenkte jeg. Den tanken har jeg hatt alle dager frem til i dag. En uke senere. Tiden flyr (!!) . Så nå prøver jeg å lage et fredags-blogginnlegg igjen. 

HELG!! Endelig fredag! DIGG!
Jeg digger hverdager og altså! De er det jo flest av... Jeg elsker jobben min i barnehagen, og jeg elsker morgenene, ettermiddagene, kveldene og nettene hjemme i det lille huset. Men det blir fort lite tid til å være kreativ på hjemmebane. (Heldigvis får jeg utløp for kreativiteten i drøssevis på jobb...Smiiil !!). På kveldstid hjemme prioterer jeg å rydde, vaske, lage matpakker og forberede neste dag med skole og jobb.  


Jeg har i noen uker nå ønsket å lage en lun og koselig høststemning hjemme, og denne helgen har jeg trua på! Vi har ingen avtaler eller planer så nå kjører vi på med høststemning!!  Lykter, lys, høstblader og gresskar skal pryde LilleHuset nå i tiden før julen banker på døra. Og barna skal få være med på moroa. De er jo glade i kreativiteter slik som mor begge to! Så dette blir gøy for oss alle tre! Vi har ingen erfaring med gresskar, men i år skal Sofus og Klara feire halloween hos meg, så da MÅTTE vi ha et gresskar i tillegg til alt annet som gir oss høststemning. Nytt og spennende! 

Ønsker alle som titter innom en NydeligFlott helg! Og forhåpentligvis blogges vi med enda mer høststemning i løpet av helgen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...