tirsdag 11. februar 2020

En god følelse...

Tja, hva skal jeg si... God jul, Godt Nytt År, og Hei hvor tiden flyr avsted!!
Plutselig er det over to måneder siden forrige innlegg. Jaja, sånn ble det bare.

I dag fikk jeg plutselig lyst til å sette med ned og skrive litt igjen. Jeg savnet den gode følelsen jeg får når jeg skriver på bloggen. Så nå sitter jeg her i stua mi, med et smil om munnen og en god følelse i magen. Dette blir en NydeligFlott dag.

Klara vinker til storebror Sofus, som går avsted til skolen....

Denne uken er barna hos meg. Ukene jeg har barna er de aller beste. Så nå skal jeg kose meg og nyte tiden med de. I skrivende stund ligger Klara i sengen sin med en flaske melk. Sofus har akkurat trasket av sted til skolen og kaffen fra kaffekoppen varmer godt i magen min.... Klara skal ha fri fra barnehagen i dag. Hun og jeg skal på handletur, og handle inn til Sofus sitt bursdagsselskap i morgen. Ja, tenk det dere. Han er 7 år !!! Lille store Sofusen min !! 7 år og to dager gammel.... I morgen skal han feires med kake, sang og presanger!!! Hipp Hurra.


Ellers har jeg endelig begynt å jobbe litt igjen. Jeg startet veldig forsiktig denne gangen med en halv dag, for så å øke på litt etter litt. Nå jobber jeg to (hele) dager i uken, og det går kjempe bra! Snart blir det tre....fire....og til slutt fem dagers jobbeuke igjen! Det skal bli godt å komme inn i den rutinen. Så nå passer jeg på å nyte "fridagene" jeg har igjen, før fult arbeid står for tur. 

Nå er Klara ferdig å drikke melken sin og spinner rundt meg her jeg sitter, 
så da er det på tide å avslutte skrivingen...

Ønsker alle som titter innom en NydeligFlott tirsdag!! 
Også krysser jeg fingrene for av vi blogges snart igjen....1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...