torsdag 21. november 2019

På flyttefot.....igjen!!

Hei igjen! 

Mye har skjedd siden forrige blogginnlegg...
Den første snøen har falt....og smeltet igjen. 
Jeg har vært litt på jobb...og blitt "sliten" igjen.
OG VI HAR FLYTTET......IGJEN!!!

Da strømregningen til huset ved sjøen kom, begynte jeg å gråte. Det første jeg tenkte var "Nå må jeg velge... Skal vi fryse eller sulte?? Mat eller varme? Jeg har ikke råd til begge deler..."
            Etterhvert som høsten utviklet seg til vinter, har huset utviklet seg fra et fantastisk sommerparadis til et iskaldt fyringsprosjeskt. Hvilke rom skulle jeg holde varme, hvor skulle vi oppholde oss mest?? Jeg fyrte med ved i peisen, gass på gassovnene, og hadde på panelovner i de viktigste rommene. Likevel gikk vi rundt med ulltøy og frøys...... Noe måtte gjøres!

Jeg tok turen tilbake til Finn.no for å se meg om etter et nytt sted å bo. Og tenke seg til, der fant jeg oss et nytt hjem, på første "klikken". En treroms leilighet like ved skolen til Sofus. Eller rettere sagt 274 meter unna skolen. Nærmere kan man nesten ikke komme!! Jeg dro på visning og falt pladask. 3 koselige soverom, kjøkken, en passe stor stue, vaskerom, bad, vedovn, varmepumpe, internett og tv.  Hva mer kan man ønske seg....?!? Jo, det var ikke noe veranda utenfor, men det skal jeg nok klare å leve uten en stund. Nå har vi i hvert fall tak over hodet, og nok penger til overs, slik at barna og jeg kan holde oss varme og mette!!
Hipp hurra!! 


Så i skrivende stund sitter jeg i den nye leiligheten, i godstolen MIN, og hører robotstøvsugeren MIN suse rundt på gulvene. Leiligheten var nemlig umøblert, så jeg har begynt å ta med meg mine egne møbler og ting fra "gamlehjemmet". Endelig!! Kjøkkenbord har jeg kjøpt på finn.no, så nå mangler jeg bare en sofa.... Men enn så lenge synes barna det er skrekkelig gøy å sitte med tepper og puter oppi pappeskene når de ser på barne-tv... Så de klarer seg fint! 😝


Nei, nå får jeg vandre ut i høstværet før det blir for mørkt, 
og hente barna i barnehagen og på skolen.

Ønsker alle som titter innom en NydeligFlott kveld!!

Vi blogges...


4 kommentarer:

 1. ikkje godt å fryse -- og bra dere fant noe nytt -- smil på ein torsdag

  SvarSlett
 2. Å så kjedelig at huset var så kaldt. Men fint å bo mer praktisk i forhold til skoleveien da. Kos dere i ny leilighet.

  SvarSlett
 3. Prøver for tredje gang å legge inn en kommentar... Aldri så galt at det ikke er godt for noe :-) Et iskaldt drømmehus er ikke noe drømmehus om vinteren, så det var bra du fant et varmere hus :-) Og VELDIG praktisk med kort vei til skolen for Sofus :-) Ønsker dere alle tre masse lykke til videre <3

  SvarSlett
 4. Føyer til noe av det jeg skrev i opprinnelig kommentar : Du kan kanskje finne det du trenger på kjøpe-selge-grupper på fb? Eller til gibortpris på Finn? Masse fint som byttes ut :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...