onsdag 2. oktober 2019

Meg selv...

Hei igjen mine kjære lesere!
Først vi jeg si tusen takk for hyggelige meldinger, klemmer og støttende ord etter forrige innlegg. Når livet plutselig snur seg helt på hodet er det godt å vite at man har så fine folk rundt seg. Det hjelper virkelig når man er midt oppi en slik situasjon som jeg plutselig har havnet i....

Siden forrige innlegg har jeg tenkt mye! Tanker som : "Hva har jeg gjort?!?" , "Har jeg tatt det rette valget??" og "Er det dette som er den beste løsningen på problemene i livet mitt?".... Jeg har grublet og tenkt, og jo mere jeg har tenkt på det, jo mere har jeg forstått at dette absolutt var det rette valget!! Sakte men sikkert føler jeg at jeg "får meg selv tilbake". Jeg ser lysere på alt, kjenner meg gladere enn på lenge og føler på en voldsom mestringsfølelse. Jeg greier å ta vare på meg selv og jeg skal greie å skape et nytt og bedre liv for meg og barna...

August var en veldig spesiell og rar måned. Mannen min, eller x-mann bør jeg vel kalle han nå, kjøpte meg ut av huset vårt og byttet lås. Plutselig sto jeg der, alene i verden, uten noe sted å bo, uten alle tingene mine og uten noe sted å ha barna mine annenhver uke. Jeg ble nødt til å møte verden, og tørre å stå på egne ben. Hvor skulle jeg gjøre av meg, hvor skulle jeg bo? Hva i alle dager skulle jeg gjør nå???

I dag er det akkurat en måned siden forrige innlegg, og på den tiden har det skjedd masse nytt og spennende! Jeg har fått leid meg et fantastisk hus, med god plass til både meg og barna. Tingene mine er pakket ut og puttet i skuffer og skap. Syrommet mitt er på plass i den ene delen av stua, og jeg er den heldige "eier" av en helt fantastisk sjøutsikt. Magisk.
Huset har tre soverom, akkurat nok til både meg og barna, kjøkken, to bad, stor stue, spisestue (les : systue), vinterhage, terrasse, og en stor hage som går helt ned til vannkanten. Første gang jeg sto utenfor huset kjente jeg at dette kom til å bli hel perfekt. Her får jeg puste, her finner jeg ro, her får jeg det bra. Og ikke minst, her vil barna få det bra! NydeligFlott!!

I løpet av september har jeg hatt barna her i to perioder, og og det har gått kjempe bra. Det største problemet vårt er at jeg ikke har sertifikat på bil, så henting og bringing til skole og barnehage er en liten utfordring. Men med sykkelvogn og El-sykkel har vi klart oss kjempe bra, enn så lenge. Så jeg krysser fingrene for en mild vinter, da det er et godt stykke fra huset vårt til både skole, barnehage og ikke minst til min jobb. Som jeg apropos endelig skal ta små museskritt tilbake til. Jeg var hos legen i går, og selvom legen mente jeg burde vente en stund til men å jobbe, insisterte jeg på å starte opp igjen bittelitt. Så fra og med i morgen skal jeg jobbe en dag i uken, og det gleder jeg meg veldig til.

Det er så deilig å kunne glede seg over å dra ut i verden, kontra den følelsen jeg hadde før sommeren, da jeg fikk panikkangst bare jeg gikk ut av døra. Jeg er virkelig på bedringens vei, og de nye forandringene i livet mitt er med på å gi meg livet mitt tilbake!! Jippi!!!!

Her kommer noen bilder fra mitt nye hjem :

Sofus og Klara koser seg ute i hagen.


Vinduene med balkong i andre etasje er soverommet mitt, 
og utsikten fra senga er helt fantastisk.

Utsikt fra senga mi.... 

Her utforsker vi havet nede ved båthuset og badefjellet vårt...

Spisestuebordet har blitt gjort om til et hobbybord. Har gjør sofus lekser, vi tegner, perler og spiller spill.
Koselige aktiviteter både for liten og stor.

Stoffhylla mi er på plass, og Klara leker ofte med knapper, klyper eller andre spenne ting hun finne på systua.

Utsikten rett utenfor kjøkkenvinduet.
To rådyr tusler ofte rundt på tomta og koser seg med mat vi legger ut til dem.

Ro i sjela!!

Jeg leier huset ferdig møblert, så spennende interiørbilder blir det ikke så mye av fremover. Men jeg har funnet ut at det viktigste i livet er å ha det bra med seg selv. Man trenger ikke masse materielle ting for å være lykkelig. Tvert i mot. Jeg har tak over hodet, to glade og friske barn, en systue jeg kan være kreativ i, mat på bordet og ro i sjela. Mer trenger jeg ikke akkurat nå....

Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott lillelørdag!

Vi blogges...

5 kommentarer:

 1. Det må være en god følelse og kjenne at du er på bedringens-vei .
  Klem til deg <3

  SvarSlett
 2. Bravo! c'est bien soyez heureuse :)

  SvarSlett
 3. Åi! Lenge siden jeg har vært innom her, ser jeg. Masse lykke til videre i livet <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...