fredag 9. juni 2017

Klara 1 år!

I dag er en stor dag. Klara fyller 1 år!!! 


Tenk at det er et år siden vi fikk møte vårt lille mirakel for aller første gang. Etter bare 24 uker og 4 dager inni magehuset kom hun til verden via hastekeisersnitt. Med sine 525 gram og 28 cm, syntes legene det var et mirakel at hun levde. Og etter å ha oppholdt seg i magen 4 uker uten fortervann i tillegg, hadde hun en tøff vei forran seg. Men vår lille frøken var en skikkelig fighter, og besto livets første prøve med glans. 7 uker på Ullevål, etterfulgt av 13 uker på lokalsykehuset. Og endelig kunne vi ta med oss vår lille prinsesse hjem... Med pustestøtte i nesen, soverom i stua og nattevakter som hjalp til med overvåkningen, kom vi oss gjennom den siste fasen sammen. 5 januar 2017 skrudde vi av highflow´n. Endelig hadde vi en "trådløs" baby.... Klara greide det!


I dag feirer vi en solstråle som digger livet. Hun våkner med et smil om munnen hver dag, og er ivrig etter å utforske omgivelsene rundt seg... Hun har akkurat lært seg å rulle fra rygg til mage, hun har fått to tenner (nede) og i går lo hun for aller første gang. Hun lo selfølgelig av sin store helt, storebror Sofus, som er den morsomste personen hun vet om. Hun stråler opp hver gang hun hører eller ser han, og de to har stor glede av hverandre!!


Tidligere denne uken var Klara på 1-års kontroll på helsestasjonen. Der fikk vi veid og målt henne igjen. Som ettåring veier vårt lille mirakel 5850 gram, og hun har blitt 63,6 cm lang.... Lille store jenta vår!


På søndag har vi invitert gjester, og skal ha et lite bursdagselskap for ettåringen vår. 
Det gleder vi oss veldig til.

* HIPP HURRA FOR KLARA *

Ønsker alle som titter innom en NydeligFlott helg!!

Vi blogges...


2 kommentarer:

 1. Gratulerer med ettåringen! Så fin hun er!
  Jeg er ny leser. Liker bloggen din godt! Den er så søt og positivt skrevet. Stå på videre!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til den lille sola :-) Tenk,ETT år!!! Det har nok vært et år med opp- og nedturer, men sikkert mest det første, heldigvis :-)
  Har dere fremdeles en del utfordringer i forhold til at hun var så prematur, eller er det mest at hun er veldig lita som henger igjen fra fødselen. Kan det bety at hun sakte men sikkert tar igjen sine jevnaldrende? (Eget blogginnlegg om det?)
  Uansett: Det er herlig å se den gode utviklingen hun har vært gjennom <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...