torsdag 23. mars 2017

NydeligFlott historie i Dagbladet

Så er vi på trykk igjen.... Rart med det, hvordan vi stadig dukker opp i blader og aviser rundt om i landet. Denne gangen er vi i selveste Dagbladet og pryder intet mindre en både forsiden og midtsiden av bilaget som følger med. Det er historien om Klara journalisten så fint skriver om, og om vår tøffe kamp for å bli tobarnsforeldre.

Og det har jo virkelig vært en kamp. Fra første positive graviditetstest en kald oktoberdag i 2011, og helt frem til nå. Nå kan vi endelig leve som en lykkelig familie på fire. Det tok bare seks og et halvt år å nå målet.... Eller med andre ord : en begravelse, en fødsel, to spontanaborter, et hastekeisersnitt, 20 uker på sykehus og to måneder med hjemmesykehus.... Alt i alt fem graviditeter og 99 uker som gravid........ Neida så.... Å få barn er lett.....


Jaja. Det var det som måtte til for vår del. Nå har vi lagt hendelsene bak oss. Men vi tar med oss erfaringene, og alt det gode som har kommet ut av alle situasjonene. Og er klare for å nyte livet som en familie på fire. Selvom jeg stadig tar meg selv i å tenke..... " Hva er det neste som kan gå galt....?"


Om du ikke får kjøpt den NydeligFlotte papirutgaven av Dagbladet i dag, kan du alltids lese artikkelen inne på www.barnhelse.no, der den også er publisert.

Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott dag!!!

Vi blogges...

1 kommentar:

  1. Det er ingenting som skal gå galt nå! Nå skal dere kose dere med de to dere har, dermed basta! :-) Fornuftig av dere å stoppe etter to, når det har vært så arbeidssomt å komme så langt. Et nytt og vanskelig svangerskap ville gått utover de to dere har.
    Og se så stor og flott Klara har blitt :-D Ligner mer og mer på seg selv. (Med det mener jeg at så godt som alle premature ligner hverandre, og det er kanskje sånn det er tidlig i fosterlivet? Har sett mange premature som Klara ligner, men nå blir hun mer og mer lik seg selv :-)
    Jeg er så glad på deres vegne for at alt etter hvert har gått så greit, og det er en fryd å stikke innom bloggen din :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...