lørdag 7. januar 2017

På handletur...

Da jeg la meg i går kveld kjente jeg på glede! Jeg gledet meg sånn til i dag. Fordi vi skulle ut og handle mat. En merkelig ting å glede seg over egentlig, men tenk deg det...... For aller første gang siden Klara ble født (for snart 7 mnd siden) skulle hele den lille familien vår ut og handle.
For et stort øyeblikk! 

Jeg må innrømme at det føltes litt stressende da vi var på vei ut av huset. Det var så mye man måtte huske på å få med seg, samtidig som Sofus pratet ivrig, og Klara var litt for varm der hun satt klar i bilstolen sin.... Men nå var dette første gang vi skulle ut på et slikt oppdrag, så vi venner oss nok til det etterhvert.Jeg hadde fylt opp lommene med våtservietter, antibac, handleliste, kulepenn og en stellematte. Babysetet på handlevognen fikk seg en real omgang med sprit før jeg turte å sette Klara oppi der, på stellematta si. Vi var også strategisk tidlig ute, slik at det ikke skulle være for mange mennesker rundt oss..... Hahahaha! Snakk om å planlegge ihjel et så dagligdags prosjekt som å handle mat...... Hihi!!


Etter litt diskusjoner med en "sliten" storebror gikk handleturen som planlagt. Sofus fikk sitte oppi handlevognen, og stablet varene fint rundt seg.... Klara sov gjennom det meste av turen, men våknet da vi sto litt for lenge og så på tannbørster.... Knis! Da hadde hun fått nok og ville bli bært resten av turen....


Gøyalt var det ihvertfall, å greie å gjenomføre noe så hverdagslig 
som å handle mat sammen, som en liten familie, for aller første gang.... 

Vi blogges...

1 kommentar:

  1. Hei, åå får helt tårer i øynene av fremgangen til jenten deres og gleden deres :) lykke til videre! Hilsen gravid med nr 2 :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...