mandag 3. oktober 2016

BabyNest - easy diy !

Etter snart 17 uker på sykehuset har vi lært ganske så mye... Og en av de tingene jeg har sett sykepleierne gjør daglig er å lage søte små reder til Klara. Reder eller Babynest som det så fint heter, har jo blitt veldig populært de siste årene... Jeg hadde aldri hørt om det da jeg gikk gravid med Sofus.... Men nå er det liksom er "must have" blandt de fleste som venter barn....
Det jeg alltid har lurt på med slike ferdigsydde babynest er hvordan man holder de rene.... Vasker man hele redet i maskinen eller hva gjør man egentlig??


Derfor synes jeg det er veldig kjekt at jeg har lært meg denne enkle metoden! Babynest laget av håndklær og et tøystykke... Enkelt å lage, enkelt å holde rent..... Så nå har jeg gått til innkjøp av 4 sett med håndklær. Tøystykker har jeg nok å ta av. Så her i huset er det enkle fargerike Babynest´s av håndklær som blir tingen!!!

Uansett.... Jeg tenkte jeg kunne dele med dere hvordan slike reder enkelt kan lages..... 

NydeligFlott babynest diy :

Du trenger to håndklær og et tøystykke.


Brett inn det ene hjørnet, og rull håndklærne på skrå slik at du får en lang pølse...


Legg de i sengen (eller hvor du vil lage redet) slik at de danner en oval ring...


Legg tøystykket over...


...og dytt stoffet godt rundt håndklærne! 


Voila! Et NydeligFlott BabyNest!


Ole Brum bamsen har fått på seg Klaras aller første body. 
Den har hun for lengst vokst ut av, så nå er den et fint minne å ha!! Tenk at hun har vært så liten!


Babyrommet til Klara begynner å bli klart....
Gleder meg sånn til å få henne hjem!

Vi blogges...



3 kommentarer:

 1. Hei. Jeg har kjøpt babynest og har vaska det i maskin, tok ut madrassen (den va løs) så har jeg vasket hele i vaskemaskinen på 40 grader, den ser fin ut fortsatt :) :) vi bruker den hver dag,gullverdt :)

  SvarSlett
 2. Så lurt! Og så stor som Klara har blitt :-) Men er hun ikke lenger enn 43 cm nå? Hun har jo lagt på seg en del siden sist du oppga samme lengde? Håper hun snart blir sterk nok til at dere får ta henne med hjem :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hun legger godt på seg fortiden. Legene forer henne opp med masse proteiner og fett. Lengden klarer ikke helt å følge etter i samme tempo som vekten. Og det er heller ingen rutine på å måle lengden, (vi veier henne hver dag) men jeg måler henne iblandt når jeg har målebånd tilgjengelig. :-)

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...