søndag 1. desember 2013

Hjemmelaget surkål...

Da jeg i går skrev at jeg skulle ha skinkestek og hjemmelaget surkål til middag,
fikk jeg en artig kommentar fra søteste Diana:
" Hjemmelaget surkål, hvordan lager man det? 
Trodde det bare fantes på pose jeg! "

Åneida du, det kan man lage helt selv!
Det er lett å lage, og smaker NydeligGodt!!!
Her får du oppskriften!


Hjemmelaget surkål:

1 stor hodekål
2 epler
2 dl vann
1/2 terning kjøttbuljong
2 ts karve
1 ts salt
hvitvinseddik
sukker

Del epler og kål i biter/strimler, og putt det i en stor kjele sammen med salt, karve og buljongvannet.
La småkoke under lokk i 45 min.

Smak til med hvitvinseddik og sukker
( jeg brukte ca 2 ss eddik og 1/2 ss sukker )

Velbekomme!


Ønsker alle en NydeligFlott 1. søndag i advent!




2 kommentarer:

  1. Dette må jeg bare prøve! Haha... Du er kul :)
    Takk for oppskrift ;)
    Klems Diana :)
    Ps, skal si fra hvordan d gikk ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...