Da jeg i går skrev at jeg skulle ha skinkestek og hjemmelaget surkål til middag,
fikk jeg en artig kommentar fra søteste Diana:
" Hjemmelaget surkål, hvordan lager man det?
Trodde det bare fantes på pose jeg! "
Åneida du, det kan man lage helt selv!
Det er lett å lage, og smaker NydeligGodt!!!
Her får du oppskriften!
Hjemmelaget surkål:
1 stor hodekål
2 epler
2 dl vann
1/2 terning kjøttbuljong
2 ts karve
1 ts salt
hvitvinseddik
sukker
Del epler og kål i biter/strimler, og putt det i en stor kjele sammen med salt, karve og buljongvannet.
La småkoke under lokk i 45 min.
Smak til med hvitvinseddik og sukker
( jeg brukte ca 2 ss eddik og 1/2 ss sukker )
Velbekomme!
Jeg er inponert!
SvarSlettDette må jeg bare prøve! Haha... Du er kul :)
SvarSlettTakk for oppskrift ;)
Klems Diana :)
Ps, skal si fra hvordan d gikk ;)