torsdag 6. oktober 2022

NydeligFlott JuleHjem i oktober (!!)

Hei kjære bloggen min!! Her er jeg igjen. Jeg har savnet deg veldig mye, og tenkt på deg nesten hver eneste dag. Kanskje vi bør begynne å henge sammen igjen?!? Hva tror du? Hadde ikke det vært koselig? La oss gi det et forsøk... I skrivende stund ligger Sofus og Klara fortsatt og sover, det lille hamsteret vårt Alvin gnager på maten sin, mens jeg drikker gløgg (faktisk) og hører på juleradioen. Det er bare 6 oktober og vi har høstferie, så det er ganske så lenge til jul enda, men hos oss er det allerede pyntet til jul, og julestemningen er på plass...


Hvorfor (?) tenker du sikker nå, og det ville jeg også gjort... Så nå skal jeg fortelle deg hvorfor. Vi hadde nemlig besøk av en journalist og en fotograf fra Norsk Ukeblad her i går. De skulle lage en reportasje om Klara, og hennes tøffe start på livet. Og siden historien skal gis ut i årets julenummer av bladet måtte julestemningen være på plass i bildene. 
Sofus og Klara insisterer på at huset vårt skal være julepyntet helt frem til jul, men det tviler jeg på at jeg orker. Jeg har ikke lyst til å bli lei av julen før oktober er omme. Så vi kommer nok til å rydde den bort for en stund, og lage litt lun og koselig høststemning i det lille huset vårt i mellomtiden...Der våknet barna mine, så nå skal vi ta fatt på feriedagen vår. 

I dag skal vi kjøre tog, 

noe Sofus og Klara faktisk aldri har gjort før, 

så de gleder seg veldig!! 

Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott torsdag!
1 kommentar:

  1. Så koselig med juleinnlegg! Jeg har faktisk lurt på hvordan en gjør det når jeg leser slik artikler med julebilder - om en tar bilder året før! Men det er visst ikke slik - og jeg blir så imponert over alt arbeidet med å lage huset sitt om til julehus når det egentlig ikke er jul! Det ser kjempebra ut! :D Men jeg forstår at du vil rydde litt bort noen måneder ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...