søndag 30. september 2018

Alenemor....

Hei igjen mine trofaste følgere!! Nå har jeg ikke skrevet til dere siden jeg begynte på jobb for tre uker siden.... Så her kommer en liten oppdatering.


De første to dagene tilbake på jobb føltes veldig rare. Jeg var nesten litt trist og vemodig, og syntes at det var helt fryktelig å dra hjemme fra kl 07.30 hver morgen. Sofus satt fortsatt i pysjen, og Klara hadde ikke en gang stått opp... Og jeg måtte liste meg ut, og komme meg til jobb. Sofus syntes også dette var fryktelig uvant, og vinket iherdig med et sørgelig uttrykk i fjeset da jeg kjørte av sted....


Etter et par dager føltes alt nesten som før jeg gikk ut i permisjon, og jeg var tilbake i "jobbmodus" igjen. Fine kollegaer og søte barn!! Jeg er heldig som får jobbe i barnehage! Men jeg rakk kun å jobbe i litt over to uker før jeg tidlig en morgen våknet med sår hals, tett nese, feber og flere vondter både her og der.... Så en tre dagers sykemelding måtte til.... Gurimalla så flaut altså!! Sykemeldt etter kun to uker liksom! Huff av meg! *PINLIG *  Men jeg måtte jo lytte til kroppen, så denne uken har jeg tilbrakt et par dager i senga, under dyna. Men nå er jeg på bena igjen, og klar for jobb igjen på mandag!


Klara har også hatt uvant lange dager i barnehagen. Og det merkes veldig godt på henne. Hun trivers veldig i barnehagen og Tina, ekstra ressursen til Klara, er super flink med henne. Men når barnehagedagen er over er Klara sliten og lei av folk. Hun sover urolig på nettene og kaster ofte opp all melken hun får i seg.... Og dette er selvsagt veldig frustrerende, siden hun allerede sliter veldig med å legge på seg. Hun har også blitt veldig snørrete, slik som alle barnehagebarn er på denne tiden av året, og med snørr kommer enda mere oppkast. Så vi er litt fortvilet om dagen. På onsdag kom hun i tillegg hjem med litt feber, så da ble det et par fraværsdager på henne også!!


I dag slapper vi bare av hjemme, barna og jeg. Mannen i huset har dratt på Heimevernsøvelse, og blir borte hele uka, så nå skal jeg få kjenne litt på hvordan det er å være alenemor.... Men det kommer nok til å gå helt fint, og jeg har allerede lagt planer for hva jeg skal finne på når barna sover søtt i sengene sine.... Sy-sy-sy-sy-sy og sy litt til!!! * knis *


Ønsker deg som titter innom en NydeligFlott ny uke!

Vi blogges...

2 kommentarer:

 1. Det er vel veldig vanlig at både ansatte og barn i barnehage (og skole) får "alt" som er like etter oppstart :-) God bedring til dere begge, og takk for oppdatering :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant Bjørg!
   Vi er heldigvis friske og raske igjen begge to.
   Ønsker deg en NydeligFlott helg!

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord!
Det varmer i et ivrig Blogger-hjerte!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...